Opnieuw Opweg

Logo Opnieuw Opweg

Biedt een Bijbels onderbouwd herstel programma aan dat individueel of in groepen gevolgd kan worden

Een cursus voor mensen die door een scheiding zijn gegaan.

Is er leven na een scheiding?

De ervaring van een scheiding is er een van intense pijn, alsof je hart gebroken wordt. Het kan daarom enige tijd duren voordat je je leven weer op orde hebt. Maar evengoed kun je voor de rest van je leven lopen met de schadelijke erfenissen van een scheiding. Van bitterheid, wantrouwen en eenzaamheid aan de ene kant, of hardheid en herhaling van gebroken relaties aan de andere kant. En de mogelijkheid van twijfels in je geloofsleven.

Online de cursus volgen

Opnieuw Opweg heeft als boodschap dat er leven is na een scheiding. Onze cursus biedt je herstel en nieuwe hoop aan. De cursus kun je volgen via het internet in je eigen tijd en in je eigen tempo. Bij ieder lesboek kun je je huiswerk in een werkboek noteren en indien je dit wilt samen doornemen met een goede vriend(in) of pastorale begeleider uit je kerk of via een coach

Bestellen van de cursus kan door een mail te sturen naar contact@opnieuwopweg.nl of bellen 06-42434000

lees meer..

De cursus in en met de kerk volgen

Voor kerken is het aan te bevelen het herstel van echtscheiding binnen de lokale kerk te laten plaatsvinden, zodat gescheiden mensen niet van kerk veranderen of de kerk in de steek laten, maar juist binnen de eigen kerk herstel kunnen vinden van de gevolgen van de echtscheiding. Opnieuw Opweg kan daarin helpen.

lees meer..

 

http://opnieuwopweg.nl/