Forestconsult – Psychosociale dienstverlening

De Molenoffice
Papiermolen 38, kamer 3.02
3994 DK Houten
Na aanbellen, kunt u met de lift naar de 3e verdieping.
info@forestconsult.nl
06 146 28 389
www.forestconsult.nl

In 2008 ben ik gestart met Forestconsult. De naam is ontstaan vanuit mijn achternaam Bos. Een bos bestaat uit vele losse bomen die allemaal uniek zijn in hun soort. Elke boom heeft zijn eigen wortels, jaarringen en stevigheid. Door de stormen die over een boom heen kunnen gaan, word je rijker en steviger.

Dat is wat ik in mijn persoonlijk leven heb ervaren.
Als moeder van 3 zonen, kwam ik 5 jaar geleden alleen te staan. Het proces van scheiden, verwerken, en weer toekomstperspectief zien, heb ik aan de lijve ervaren. Ook als alleenstaand ouder zijn heb ik gemerkt hoe zwaar dit kan zijn. Het willen zoeken naar een balans, maar realiseren dat het niet zo is, kost tijd, verdriet en energie. Niet alle dingen zijn maakbaar in dit leven.

In mijn proces merkte ik dat er weinig hulpverlening is die jou echt begrijpt. Het proces van scheiden, onthechten en verwerken moet je alleen door. Ik merkte dat ik voor mijn scheiding anders tegen deze processen aankeek, dan nu achteraf. Dat zette mij aan tot nadenken en heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik heb stormen overleefd met Gods hulp. En nu mag ik uitdelen en naast de ander staan in herkenning, maar ook in het vooruit kijken. Er is leven na een scheiding!

Vanuit deze ervaring ben ik ontmoetingsavonden gaan organiseren voor gescheiden reformatorische christenen. Ik ben aangesloten bij de landelijke Christelijke groep: Zorg na echtscheiding. Op diverse plaatsen in het land vinden deze ontmoetingsavonden plaats.
Bezoek de website van Gebroken en toch Heel voor meer informatie.

Er is een besloten facebookpagina: Christelijk alleenstaande ouders. Hier kun je je aanmelden als lid en meepraten, delen en elkaar bemoedigen over de moeilijke dingen die op je pad komen.
Bezoek de facebookpagina christelijk alleenstaande ouder voor meer informatie.

Voor mijn scheiding ben ik al begonnen met Forestconsult. Deze tak gaat door. U kunt op de site verder rondkijken wat ik te bieden hebt.

Een boom is een onderdeel van een bos. De oorsprong ligt in de Schepper van deze wereld. Ik ervaar deze oorsprong als basis in mijn leven en vandaaruit heb ik levenslessen gekregen. Ben ik gevormd en mag ik mij verder vormen. Zo is dat ook met uw leven. U bent een onderdeel van een geheel. Een geschiedenis uit het verleden, worstelend met het heden en opzoek naar een toekomst. Hierbij kan Forestconsult u een helpende hand bieden.