Erika Bossuyt – Wandelpastor


(vrouw, geboren 1956)
Mijn naam is Erika Bossuyt geboren in Vlaanderen (België). Samen met mijn tweede man woon ik in Arnhem. We hebben 5 kinderen en 10 kleinkinderen waar we heel erg van genieten. Ik ben een mensenmens, gevoelig en gericht op de ander. Bezit inlevingsvermogen, mede door wat het leven mijzelf heeft gegeven en genomen. Naast een flinke dosis enthousiasme heb ik een brede belangstelling, zowel religieus als sociaal. Ik ben flexibel, geduldig, open en sta met beide benen op de grond.

Als je ergens tegenaan loopt of vragen hebt, dan helpt het soms om samen met iemand anders hiernaar te kijken. Wandelen is hiervoor een hele goede gelegenheid. Ik ben iemand die geen oplossingen biedt maar wel mee zoekt naar jouw eigen antwoorden. Ik vertrek vanuit jouw eigen kracht of wil je helpen deze kracht te vinden.

Persoonlijk heb ik diep vertrouwen in het Woord van God. Ik houd van lezen, muziek beluisteren, wandelen, kunst, fietsen en gezelligheid met vrienden en familie. Ik heb theologie gestudeerd in België en filosofie in Amsterdam. Ik geef 2 dagen les in levensbeschouwing en filosofie en ben coach bij ‘zorg na echtscheiding’.
Ik ben lid van Vereniging voor Geestelijk Verzorgers.

Wandelgebied
Omgeving Arnhem, Hoge Veluwe, de Posbank, Wageningen: allemaal prachtige gebieden met o.a. klompenroutes.

Beschikbaarheid
Alle maanden

Meer informatie: http://wandelpastor.nl/erika-bossuyt/

Aanmelden voor wandeling (op website van wandelpastor.nl)