Beekbergen – 14 – 16 Februari Weekend ‘Powerparent’

Beekbergen – 14 – 16 Februari Weekend ‘Powerparent’

Datum en Tijd

vrijdag 14 februari 2020 - zondag 16 februari 2020    
16:00 - 15:30

Er even helemaal uit zijn. Een beetje verwend worden met lekker eten, inspirerende spreekbeurten, workshops, aanbidding, goede muziek en een ontspannen sfeer. Niets hoeven uit te leggen en worden bemoedigd en uitgedaagd om verder te kijken dan de situatie waar je in zit.

Je bent alleen komen te staan door een echtscheiding of door het sterven van je partner. Dit gaat je niet “in de koude kleren” zitten en heeft effect op je hele zijn; je gezin, de zin in je leven en je identiteit. Tevens heeft dit impact op je vrienden en toekomst verwachting. Kortom: je hele leven staat behoorlijk op zijn kop en je zoekt naar een nieuw evenwicht. Daarbij kan je geloof ook een “douw” krijgen. Je probeert betekenis te geven aan wat er allemaal gebeurt in de emotionele rollercoaster. Soms verwacht je steun van je geloofsgenoten en krijg je die en soms word je teleurgesteld.

Lees meer over dit weekend en meld je aan via: www.powerparent.nl/aanbod/weekend
POWERPARENT?! Een inspirerend weekend voor jou! 14–16 FEBRUARI 2020


  • Locatie: Hotel De Stoppelberg Stoppelbergweg 41 7361 TE Beekbergen
  • Sprekers en workshopleiders: Inspirerende sprekers en workshopleiders met mooie muzikale omlijsting met een optreden van Christian Verwoerd.
  • Er is plaats voor 50 deelnemers.  Vol is vol!
  • Inclusief:
  • 2x overnachting 2x ontbijt- & 2x lunchbuffet 2x 3 gangen diner Alle lezingen & workshops Koffie, thee en ’s avonds een drankje Beddengoed en handdoeken Schoonmaakkosten Toeristenbelasting Administratiekosten

info@powerparent.nl –  www.powerparent.nl